Τοποθέτηση / Εγκατάσταση

Το τμήμα τοποθετήσεων και επισκευών της εταιρίας μας αποτελείται από 12 άρτια καταρτισμένους  τεχνικούς και πιστοποιείται κάθε χρόνο με πιστοποίηση ISO. Διαθέτουμε πιστοποιημένα μηχανήματα και έναν σύγχρονο στόλο αυτοκινήτων . Η εταιρία εκπαιδεύει συνεχώς το προσωπικό της με στόχο την επαγγελματική εξέλιξη και την άριστη τεχνογνωσία. Επιπλέον , στελεχώνει με νέο προσωπικό το ανθρώπινο δυναμικό της για να καλύπτει τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις .

Όλα τα στάδια της διαδικασίας παραλαβής, φόρτωσης , διαχείρισης και τοποθέτησης στελεχώνονται από έμπειρους επαγγελματίες που συμβάλλουν καθοριστικά στο να φτάσει σε εσάς ένα άρτιο ποιοτικά  και αισθητικά αποτέλεσμα.


Τοποθέτηση

Διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio από τις δουλειές που ήδη έχουμε αναλάβει την τοποθέτηση σε ρολά ασφαλείας, γκαραζόπορτες, αυτοματισμούς, συστήματα πυρασφαλείας και συστήματα logistics.

Είμαστε περήφανοι για το τμήμα τοποθετήσεων & επισκευών που στελεχώνει την εταιρεία μας.

Κάθε project αποτελεί μια ξεχωριστή προσπάθεια που η ομάδα των 12 τεχνικών μας αναλαμβάνει να εξυπηρετήσει εξατομικευμένα με αποτελεσματικό και άμεσο τρόπο.

Επικοινωνήστε μαζί μας για δωρεάν επιµέτρηση και εκτίµηση κόστους της κατασκευής που επιθυµείτε στον χώρο σας!

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Αξιοπιστία, συνέπεια, υψηλός επαγγελματισμός! Προσφέρει λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε έργου. Άμεση υποστήριξη μετά τη περαίωση του έργου.

Panagiotis Vasiliou

Αξιόπιστος συνεργάτης. Άριστη εξυπηρέτηση και το σημαντικότερο άμεση ανταπόκριση.

ELASTRON SA

Ανεπιφυλακτα θα συνιστουσα την εταιρεια chrisafis, τοσο για την αδιαπραγματευτη ποιοτητα των υλικων της και την συνεπεια της, οσο και για το αψογο τελικο αποτελεσμα στην εφαρμογη αυτων. Ασυναγωνιστη στο after sales serviceKostas Vasiloglou

Σοβαροί επαγγελματίες με μεγάλη πείρα,τέλεια εξυπηρέτηση οι καλύτερες τιμες της αγοράς με την καλύτερη ποιότητα σας το προτείνω Έχω συνεργαστεί σε ολα τα καταστήματα μου και είμαι πολύ ευχαριστημένος

Catena nikolas

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια δωρεάν μελέτη και προσφορά στον χώρο σας.