Εταιρεία

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η εταιρεία CHRISAFIS δημιουργήθηκε το 2008 από έμπειρους μηχανικούς και τεχνικούς και είναι ο επίσημος εμπορικός αντιπρόσωπος της LIRITIS SA που ηγείται στο χώρο από το 1953.

Το εξειδικευμένο προσωπικό με πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία στο χώρο αναλαμβάνει την προμήθεια , την τοποθέτηση , την επισκευή και τη συντήρηση τόσο των προϊόντων LIRITIS όσο και των άλλων συναφών προϊόντων από άλλους καταξιωμένους οίκους του Εξωτερικού όπως η Hormann, η Faac , η Somfy και άλλες εταιρίες .  

Η πολύχρονη παρουσία στο χώρο δίνει τη δυνατότητα στην εταιρία μας να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες του πελάτη για ασφάλεια , με πολύ γρήγορη παράδοση  , άριστο ποιοτικό αποτέλεσμα και άμεση ανταπόκριση στο Service.

Η εταιρία μας επενδύοντας σε νέες τεχνολογίες και στην εκπαίδευση των ανθρώπων της , εξελίσσεται συνεχώς για να καλύπτει τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες σε ασφάλεια που προκύπτουν

Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει ρολά ασφαλείας, γκαραζόπορτες , Αυτοματισμούς, συστήματα πυρασφαλείας και συστήματα Logistics.

Όλα μας τα προϊόντα παράγονται κατά το πρότυπο CE, καθώς και οι διαδικασίες της τοποθέτησης και επισκευής είναι πιστοποιημένες με ISO 9001 και ISO 14001.

Τα ρολά ασφαλείας παράγονται αποκλειστικά στο εργοστάσιο της εταιρίας . Η παράδοση γίνεται ύστερα από εσωτερικό έλεγχο όλων των σταδίων παραγωγής από εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, έτσι ώστε να διασφαλίζεται η άριστη ποιότητα κατασκευής  όλων των προϊόντων μας.

Όλα τα προϊόντα μας είναι σχεδιασμένα βάση των αυστηρότερων ευρωπαϊκών προδιαγραφών και πλήρως πιστοποιημένα

Αποστολή μας είναι να παρέχουμε τη μέγιστη αξία και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα 

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Κ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Κ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

24ΑΩΡΟ SERVICE
ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ

Οι μηχανικοί μας αφού ακούσουν τις ανάγκες σας, θα σας βοηθήσουν παρουσιάζοντας σας αντικειμενικά όλες τις επιλογές ώστε να επιλέξετε το κατάλληλο προϊόν που ικανοποιεί τις απαιτήσεις σας , προσφέροντας λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε έργου.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΡΟΙΟΝ

Εσωτερική παραγωγή όλων των βασικών εξαρτημάτων των προϊόντων μας όπως: προφίλ ρολού, οδηγών λειτουργίας, βάσεων στήριξης, πλαστικών και ελαστικών εξαρτημάτων, καθώς και διαφόρων μικρό-εξαρτημάτων. Έτσι, σε αντίθεση  με τα προϊόντα του ανταγωνισμού, το τελικό προϊόν προέρχεται από ένα πλήρως ελεγχόμενο σύστημα παραγωγής που διασφαλίζει πλήρως την υψηλή ποιότητα κατασκευής όλων των προϊόντων μας.  

ΤΑΧΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Ειδικευμένο τμήμα εξυπηρέτησης, που αποτελείται από πέντε (5) πλήρως εξοπλισμένα συνεργεία, με  μέσο χρόνο ανταπόκρισης για τις ευρύτερες περιοχές της Αθήνας που δεν ξεπερνά τις 24 ώρες

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια δωρεάν μελέτη και προσφορά στον χώρο σας.