ΕΠΙΣΚΕΥΗ / SERVICE

Το τμήμα Υποστήριξης της Chrisafis παρέχει 24ωρη κάλυψη, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 μέρες το χρόνο και βρίσκεται δίπλα σας σε κάθε έκτακτη ανάγκη. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλες τις εργασίες που αφορούν τα ρολά ασφαλείας σας, τις γκαραζόπορτες όπως και όλων των προϊόντων που παρέχει. Τα εξειδικευμένα συνεργεία της εταιρείας μας, αναλαμβάνουν με συνέπεια και αξιοπιστία να τοποθετήσουν τα ρολά ασφαλείας σας, να τα επισκευάσουν άμεσα και να τα συντηρούν, με τακτικά service κατά απαίτησή σας.

Επισκευή

Είμαστε δίπλα σας 365 μέρες τον χρόνο, 24 ώρες το 24ωρο!

Το συνεργείο μας εξυπηρετεί άμεσα την επισκευή σε ρολά ασφαλείας, γκαραζόπορτες καθώς και όλα τα προϊόντα που παρέχει.

Στόχος είναι να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις και οι πελάτες μας να αισθάνονται την ασφάλεια ότι το συνεργείο μας είναι δίπλα τους σε κάθε ανάγκη επισκευής.

Επικοινωνήστε με τους συμβούλους μας και κλείστε τώρα το δικό σας ραντεβού!

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Αξιοπιστία, συνέπεια, υψηλός επαγγελματισμός! Προσφέρει λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε έργου. Άμεση υποστήριξη μετά τη περαίωση του έργου.

Panagiotis Vasiliou

Αξιόπιστος συνεργάτης. Άριστη εξυπηρέτηση και το σημαντικότερο άμεση ανταπόκριση.

ELASTRON SA

Ανεπιφυλακτα θα συνιστουσα την εταιρεια chrisafis, τοσο για την αδιαπραγματευτη ποιοτητα των υλικων της και την συνεπεια της, οσο και για το αψογο τελικο αποτελεσμα στην εφαρμογη αυτων. Ασυναγωνιστη στο after sales serviceKostas Vasiloglou

Σοβαροί επαγγελματίες με μεγάλη πείρα,τέλεια εξυπηρέτηση οι καλύτερες τιμες της αγοράς με την καλύτερη ποιότητα σας το προτείνω Έχω συνεργαστεί σε ολα τα καταστήματα μου και είμαι πολύ ευχαριστημένος

Catena nikolas

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια δωρεάν μελέτη και προσφορά στον χώρο σας.