ΕΓΓΥΗΣΗ

Η εταιρεία CHRISAFIS εγγυάται ότι το μηχανικό μέρος αυτού του προϊόντος θα βρίσκεται σε καλή κατάσταση λειτουργίας κατά τη διάρκεια του χρόνου εγγύησης, 2 ετών.

Τα προϊόντα  μας χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα κατασκευής. Φτάνουν σε εσάς μετά από σχολαστικό έλεγχο από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό.  

Στην περίπτωση που το προϊόν αποδειχθεί ελαττωματικό κατά τη διάρκεια του χρόνου εγγύησης, η εταιρεία μας το επισκευάζει ή το αντικαθιστά χωρίς να υπάρχει χρέωση στα υλικά. Η παροχή αυτή μπορεί να απαιτηθεί με την παρουσίαση του τιμολογίου ή του δελτίου αποστολής που εκδόθηκε κατά την αγορά του προϊόντος όπου είναι εμφανής η ημερομηνία αγοράς. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αντικαταστήσει το ελαττωματικό προϊόν με άλλο αντίστοιχο προϊόν, το οποίο έχει ποιότητα ίδια ή παρόμοια με αυτήν του ελαττωματικού προϊόντος χωρίς το ελάττωμα, αντί να επισκευάσει το προϊόν.

Επιπλέον, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την επισκευή της εγγύησης εάν η πληροφορία αυτή έχει αφαιρεθεί ή έχει τροποποιηθεί μετά την αρχική αγορά του προϊόντος ή είναι διαφορετική από την αντίστοιχη πληροφορία που διατηρεί στα αρχεία της ή σε περίπτωση που έχει γίνει λάθος χρήση του προϊόντος από το πελάτη.

Εγγύηση

Είμαστε σίγουροι για την άριστη ποιότητα και την τεχνολογική υπεροχή των προϊόντων που προσφέρουμε.

Η εταιρεία μας προσφέρει διετή εγγύηση για τα προϊόντα της.

Ακόμη και στην περίπτωση ελαττώματος εφόσον είναι εντός του χρονικού πλαισίου της εγγύησης προχωράμε σε αντικατάσταση ή επισκευή χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Φροντίστε να διατηρήσετε το τιμολόγιο ή το δελτίο αποστολής σε καλή κατάσταση με την ημερομηνία αγοράς του να είναι ευδιάκριτη.

Για κάθε απορία ή διευκρίνιση επικοινωνήστε με τους συμβούλους μας!

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Αξιοπιστία, συνέπεια, υψηλός επαγγελματισμός! Προσφέρει λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε έργου. Άμεση υποστήριξη μετά τη περαίωση του έργου.

Panagiotis Vasiliou

Αξιόπιστος συνεργάτης. Άριστη εξυπηρέτηση και το σημαντικότερο άμεση ανταπόκριση.

ELASTRON SA

Ανεπιφυλακτα θα συνιστουσα την εταιρεια chrisafis, τοσο για την αδιαπραγματευτη ποιοτητα των υλικων της και την συνεπεια της, οσο και για το αψογο τελικο αποτελεσμα στην εφαρμογη αυτων. Ασυναγωνιστη στο after sales serviceKostas Vasiloglou

Σοβαροί επαγγελματίες με μεγάλη πείρα,τέλεια εξυπηρέτηση οι καλύτερες τιμες της αγοράς με την καλύτερη ποιότητα σας το προτείνω Έχω συνεργαστεί σε ολα τα καταστήματα μου και είμαι πολύ ευχαριστημένος

Catena nikolas

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια δωρεάν μελέτη και προσφορά στον χώρο σας.