‘Άνετη και Ασφαλή Διέλευση στο σπίτι

FAAC 740-741

FAAC 740-741

  • Ισχύς έλξης 45 & 65 daN
  • Ενσωματωμένος ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου
  • Για πόρτες βάρους μέχρι 500 ή 900 kg
  • Μέγιστη συχνότητα χρήσης, 30 & 40 κύκλοι / ώρα

Μηχανισμός κίνησης κατάλληλος για συρόμενες αυλόπορτες και γκαραζόπορτες για οικιακή χρήση. Εξαιρετικά ανθεκτικός και αξιόπιστος μηχανισμός που υποστηρίζει πόρτες βάρους έως 500Kg, (FAAC 740) ή και 900Kg (FAAC 741), ενώ έχει ενσωματωμένο ηλεκτρονικό πίνακα ελέγχου, έτοιμο να λειτουργήσει. Είναι ενδεικτικό το ότι σε σχέση με τους περισσότερους επώνυμους ανταγωνιστικούς μηχανισμούς, οι μηχανισμοί FAAC 740 και 741 παρέχουν μεγαλύτερη μέγιστη συχνότητα χρήσης, ενώ σε σχέση με τα φθηνά μοτέρ της αγοράς έχουν πάνω από δέκα φορές μεγαλύτερη, μέγιστη συχνότητα χρήσης.

Διαθέτει πλαστικό κάλυμμα για προστασία του πίνακα από την υγρασία και εξωτερικά κουμπιά για προγραμματισμό που εγγυώνται μέγιστη ασφάλεια. Το σώμα είναι ειδικά κατασκευασμένο από επεξεργασμένο κράμα αλουμινίου για ανθεκτικότητα στις καιρικές συνθήκες και μακροζωία.

FAAC 746

FAAC 746

  • Ισχύς έλξης 62 daN
  • Ενσωματωμένος ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου
  • Για πόρτες βάρους μέχρι 600 kg
  • Μέγιστη συχνότητα χρήσης, 80 φορές / ώρα

Μηχανισμός κίνησης ιδανικός για συρόμενες αυλόπορτες και γκαραζόπορτες για οικιακή χρήση. Εξαιρετικά ανθεκτικός και αξιόπιστος μηχανισμός που υποστηρίζει πόρτες βάρους έως 600Kg, ενώ έχει ενσωματωμένο ηλεκτρονικό πίνακα ελέγχου, έτοιμο να λειτουργήσει. Κατάλληλος για χώρους όπου πραγματοποιούνται αρκετά ανοιγοκλεισίματα ανά ώρα όπως πολυκατοικίες, εταιρείες με υψηλή συχνότητα χρήσης.

Ο πίνακας ελέγχου στο εσωτερικό του κινητήρα διευκολύνει και επιταχύνει την εγκατάσταση, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Οι μικρές διαστάσεις του συστήματος το καθιστούν ιδεώδες για οικιακές χρήσεις με πόρτες βάρους μέχρι 600kg.

Η ασφάλεια εξασφαλίζεται από αυτολιπαινόμενο, υδραυλικό συμπλέκτη με αντισυνθλιπτική δράση και από ηλεκτρονική διάταξη υψηλής νοημοσύνης που ανιχνεύει την παρουσία εμποδίων, αναστρέφει και σταματά την κίνηση της πόρτας. Ο κινητήρας FAAC 746 παρουσιάζει ομαλή λειτουργία και όλες οι εντολές διαβιβάζονται και ελέγχονται από απόλυτα αξιόπιστο μικροεπεξεργαστή.

Η συνεχής και πλήρης λίπανση των μηχανικών εξαρτημάτων και η συναρμολόγηση του συνόλου εντός πρεσσαριστού χυτού αλουμινένιου κορμού εγγυώνται την μακροβιότητα του συστήματος. Με βάση ότι ο κινητήρας δεν έχει αναστροφή της λειτουργίας του, δεν απαιτούνται ηλεκτρικές κλειδαριές και σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, η διάταξη απελευθέρωσης (που προστατεύεται από ειδικό κλειδί) δίνει τη δυνατότητα χειροκίνητου χειρισμού της πόρτας.

Η εταιρία μας μπορεί να σας προμηθεύσει μηχανισμούς συρόμενων θυρών από κορυφαίους και αξιόπιστους Ευρωπαϊκούς Οίκους. Τα μοτέρ συρόμενων θυρών προσφέρονται σε set με όλα τα απαραίτητα για την άνετη και ασφαλή λειτουργία της πόρτας σας όπως φωτοκύτταρα ασφαλείας, ηλεκτρονικούς πίνακες ελέγχου, δέκτες τηλεχειρισμού, ειδικά μπουτόν, προειδοποιητικούς φανούς κλπ. Λειτουργούν με τηλεχειρισμό και έχουν την δυνατότητα σε περίπτωση διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος να λειτουργήσουν χειροκίνητα ή με την προαιρετική μπαταρία (τα μοντέλα 24V DC). Όλοι οι μηχανισμοί συνοδεύονται από αναλυτικές οδηγίες σε περίπτωση εγκατάστασης από εσάς.