Γιατί να βάλω ρολό;

  • CHRISAFIS και το πώς μπορούν να σας παρέχουν μεγάλη ασφάλεια για το χώρο σας.
  • Σας παραθέτουμε παραδείγματα επιχειρήσεων και το πώς χρησιμοποιούν τα ρολά CHRISAFIS.
  • Ένα μαγαζί λιανικής πώλησης με ρούχα χρησιμοποιεί ρολά ώστε να καλύπτει την τζαμαρία της εισόδου με ρολό  δικτυωτό μάτι εσωτερικά
  • Ένα χρυσοχοείο χρησιμοποιεί αντίστοιχα για την κάλυψη της εισόδου, δικτυωτό μικρό μάτι εσωτερικά ή διάτρητο ρολό εξωτερικά εφόσον έχει προϊόντα μικρού μεγέθους που είναι επικίνδυνο να κλαπούν.
  • Ένα ιατρείο χρησιμοποιεί ρολό για να καλύψει το δωμάτιο αποθήκευσης των ιατρικών αναφορών.

Κάθε ρολό CHRISAFIS είναι μοναδικό και δημιουργείται σύμφωνα με τις διαστάσεις και τις ανάγκες σας. Ως συνήθως τα ρολά μπαίνουν εξωτερικά, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις μπαίνουν και εσωτερικά.

Οι τρόποι λειτουργίας του είναι είτε χειροκίνητα, είτε ηλεκτροκίνητα με μπουτόν , τηλεχειρισμό ή σύστημα Wi-Fi. Τα ρολά δημιουργούνται είτε από βέργες σιδήρου, είτε από προφίλ λαμαρίνας ή αλουμινίου που είναι αρθρωμένα μεταξύ τους με τέτοιο τρόπο επιτρέποντας τους να κυλούν μέσα στους οδηγούς.

Όταν το ρολό CHRISAFIS κατεβαίνει ασφαλίζει είτε με τις κλειδαριές μόνο, όταν είναι χειροκίνητο, είτε από το μοτέρ όταν είναι ηλεκτροκίνητο, και για επιπλέον ασφάλεια με κλειδαριά βαρέως τύπου ποτηροκαμπάνα γεγονός που το κάνει σχεδόν αδιαπέραστο.

Τα ρολά CHRISAFIS θεωρούνται ο μέγιστος αποτρεπτικός παράγοντας για τους ανεπιθύμητους φιλοξενούμενους. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ένας διαρρήκτης που θα επιχειρήσει να εισβάλλει σε μια επιχείρηση ή οικία θα διαλέξει έναν εύκολο στόχο που δεν απαιτεί πολύ χρόνο «εργασίας».

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια δωρεάν μελέτη και προσφορά στον χώρο σας.