Προϊόντα στάθμευσης & έλεγχου κυκλοφορίας

Μπάρα στάθμευσης ποδηλάτων - Cycle stands

Μπάρα στάθμευσης ποδηλάτων - Cycle stands

Μπάρα δαπέδου για στάθμευση και κλείδωμα ποδηλάτων κατασκευασμένη από γαλβανισμένο μεταλλικό πλαίσιο, κατάλληλη για χώρους στάθμευσης ποδηλάτων.

Επιτοίχια λάστιχα γκαράζ

Επιτοίχια λάστιχα γκαράζ

Λάστιχα προστασίας τοίχων, για χώρους γκαράζ και πάρκινγκ κατασκευασμένα από λάστιχο, εύκολα ορατά, διαθέτουν τρύπες για βίδωμα. Κατάλληλα για προστασία τοίχων καθώς και οχημάτων από μικροχτυπήματα και ζημιές.

Εύκαμπτα κολωνάκια σήμανσης

Εύκαμπτα κολωνάκια σήμανσης

Κατασκευασμένα από ανθεκτικό πλαστικό με αντοχή στα χτυπήματα των οχημάτων. Τοποθετούνται σε δρόμους, πεζοδρόμια, παρακάμψεις, οδικούς κόμβους, εργοτάξια, για οριοθέτηση, σήμανση, διαχωρισμό και απαγόρευση στάθμευσης.

Γωνιές προστασίας γκαράζ απο λάστιχο

Γωνιές προστασίας γκαράζ από λάστιχο

Τα προστατευτικά γωνιών από λάστιχο προστατεύουν τα οχήματα (αλλά και τις γωνίες των τοίχων ή τις κολώνες όπου είναι εγκατεστημένα) από μικροσυγκρούσεις. Διαθέτουν ανακλαστικά στοιχεία για να είναι εύκολα ορατά και έχουν τρύπες για εύκολη εγκατάσταση με βίδωμα.

Καθρέφτες ασφαλείας - Safety mirrors

Καθρέφτες ασφαλείας

Οι κυρτοί καθρέφτες τοποθετούνται σε εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους με στήριξη σε κολώνες ή τοίχους. Οι καθρέφτες έχουν διάμετρο από 35 cm έως και 80 cm.

Στοπ τροχών αυτοκινήτων - Parking blocks

Στοπ τροχών αυτοκινήτων - Parking blocks

Τοποθετούνται στο έδαφος ενός χώρου στάθμευσης για να οριοθετήσουν το χώρο στάθμευσης ενός οχήματος. Είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό πλαστικό βαμμένο (κίτρινο/μαύρο) για μεγάλη αντοχή και ανθεκτικότητα.

Μπάρα στάθμευσης αυτοκινήτου

Μπάρα στάθμευσης αυτοκινήτου

Ο απλούστερος και οικονομικότερος τρόπος για την προστασία του χώρου στάθμευσης αλλά και των σταθμευμένων οχημάτων.

Ράμπες πεζοδρομίων - Ramps

Ράμπες πεζοδρομίων - Ramps

Ιδανικές για αμαξίδια ατόμων με ειδικές ανάγκες, καροτσάκια αλλά και για αυτοκίνητα. Από λάστιχο χαμηλού κεκλιμένου επιπέδου για την κάλυψη υψομετρικής διαφοράς δρόμου-πεζοδρομίου ή άλλων παρόμοιων εφαρμογών.

Μειωτές ταχύτητας - Speed humps

Μειωτές ταχύτητας - Speed humps

Σαμαράκια δρόμων κατασκευασμένα από ειδικό συνθετικό πλαστικό υλικό για αντοχή στις εξωτερικές συνθήκες και ανθεκτικότητα στις μηχανικές καταπονήσεις. Κατάλληλα για δρόμους στους οποίους απαιτείται μειωμένη ταχύτητα των οχημάτων όπως δρόμοι κοντά σε σχολεία ή οδοί με μειωμένο πλάτος.

Μεταλλικά κολωνάκια σήμανσης

Μεταλλικά κολωνάκια σήμανσης

Σταθερά ή αφαιρούμενα με κλειδί μεταλλικά κολωνάκια. Εμποδίζουν την πρόσβαση σε χώρους όπως πεζοδρόμια, αυλές κλπ και οριοθετούν περιοχές. Έχουν στην κορυφή τους κρίκο για αλυσίδα ή σχοινί.

Κώνοι Σήμανσης - Traffic cones

Κώνοι Σήμανσης - Traffic cones

Κορίνες σήμανσης κυκλοφορίας πορτοκαλί χρώματος με ειδική ανακλαστική ταινία για να γίνονται αντιληπτοί από τους οδηγούς σε μεγάλη απόσταση τη νύχτα. Πολλαπλές εφαρμογές όπως εκτέλεση έργων, αναμονή φορτηγών, προσωρινή φορτοεκφόρτωση. Κατασκευάζονται από ανθεκτικό πλαστικό υλικό.

Πλαστικά κολωνάκια οδών - Traffic safety posts

Πλαστικά κολωνάκια οδών - Traffic safety posts

Ιδιαίτερα ανθεκτικά και εύκαμπτα. Περιλαμβάνουν ειδική ανακλαστική ταινία για να γίνονται αντιληπτά σε απόσταση από τους οδηγούς τη νύχτα. Ιδανικά για λεωφορειοδρόμους, περιοδικές μονοδρομήσεις δρόμων, παρεμπόδιση στάθμευσης οχημάτων (είσοδοι γκαράζ), έλεγχο κυκλοφορίας, επικίνδυνες στροφές, κλπ.