Πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας

Τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας αποτελούν μία ιδανική λύση για την αντικλεπτική προστασία του σπιτιού, του εξοχικού ή του καταστήματός σας σε ότι αφορά πόρτες, μπαλκονόπορτες, παράθυρα και άλλα ανοίγματα. Χάρη στην κατασκευή τους, από μασίφ γαλβανισμένες χαλύβδινες βέργες, είναι πρακτικά αδιάρρηκτα, εκτός εάν ο εισβολέας έχει πολύ χρόνο και ειδικά εργαλεία στη διάθεσή του.

Τα πτυσσόμενα κάγκελα μπορούν να τοποθετηθούν σε πόρτες και παράθυρα και μπορούν να κατασκευαστούν σε όλες τις απαιτούμενες διαστάσεις. Ο εργονομικός σχεδιασμός τους επιτρέπει την περιστροφή του μαζεμένου κάγκελου γύρω από τον άξονα στήριξής του, εξασφαλίζοντας το μέγιστο καθαρό άνοιγμα διέλευσης.

Πτυσσόμενα Κάγκελα Βαρέως Τύπου

Βαρέως Τύπου

  • Διαθέτουν τριπλή ή τετραπλή κλειδαριά ασφαλείας
  • Διαθέτουν ραουλόδρομο για εύκολο χειρισμού του κάγκελου
  • Ελάχιστες απαιτήσεις σε χώρο όταν το κάγκελο είναι μαζεμένο αφού έχει δυνατότητα περιστροφής 180°
  • Σταθεροποίηση με γάντζο συγκράτησης

Τα Βαρέως τύπου πτυσσόμενα κάγκελα εφαρμόζονται σε πόρτες και παράθυρα σπιτιών, αλλά και καταστημάτων και επαγγελματικών χώρων. Κατασκευάζονται από συμπαγείς γαλβανισμένες βέργες χάλυβα 12mm x 12mm, για αυξημένη αντοχή στον χρόνο. Βάφονται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων RAL™ με ηλεκτροστατική βαφή πούδρας σε 50 άμεσα διαθέσιμα χρώματα. Υπάρχουν σε ποικιλία διαστάσεων σε πλάτος και ύψος αναλόγως των ιδιαίτερων αναγκών του χώρου. Αποτελεί την πρακτικότερη επιλογή γιατί εγκαθίσταται εύκολα σε οποιοδήποτε κούφωμα ενώ δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις συντήρησης.

Πτυσσόμενα Κάγκελα Ελαφρού Τύπου

Ελαφρού Τύπου

  • Ενδιάμεσο τεφλόν για αθόρυβη λειτουργία
  • Ανοιγόμενος μηχανισμός 180°
  • Χωνευτή κλειδαριά ασφαλείας
  • Αφαιρούμενος τερματικός οδηγός

Τα Ελαφρού τύπου πτυσσόμενα κάγκελα αποτελούν μια ελαφριά κατασκευή από μασίφ γαλβανισμένες χαλύβδινες βέργες πάχους 3mm, κατασκευή εξ ολοκλήρου γαλβανιζέ χωρίς κολλήσεις. Βάφονται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων RAL™ με ηλεκτροστατική βαφή πούδρας σε 50 άμεσα διαθέσιμα χρώματα. Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο κατά τέτοιο τρόπο ώστε να καθιστά αδύνατη την διάρρηξη της κλειδαριάς από την εξωτερική πλευρά. Πλήρως συναρμολογημένα με πριτσίνια και βίδες (χωρίς συγκόλληση), για μεγαλύτερη αντοχή στη διάβρωση.