Οι πολύσπαστες και μονοκόμματες γκαραζόπορτες οροφής συμμορφώνονται με τους αυστηρότερους ευρωπαϊκούς κανονισμούς. Προσφέρουν εξοικονόμηση χώρου και υψηλή αισθητική. Υπάρχει δυνατότητα μονού ή διπλού τοιχώματος, καθώς και με χειροκίνητη ή ηλεκτροκίνητη λειτουργία.

Πολύσπαστες Οικιακές Γκαραζόπορτες Hormann

Πολύσπαστες Οικιακές Γκαραζόπορτες

  • Διαφορετικά σχέδια επένδυσης, από τα κλασικά χαλύβδινα ραμποτέ (κατακόρυφο, οριζόντιο κλπ) ή ταμπλαδωτό (τετράγωνοι ταμπλάδες)
  • Επένδυση από γνήσιο ξύλο ή επένδυση design από λακαρισμένο ξύλο με ένθετα διακοσμητικά στοιχεία από γυαλί και ανοξείδωτο χάλυβα
  • Βαμμένα σε ένα από 200 και πλέον διαθέσιμα χρώματα RAL™
  • Στάνταρτ Χρώματα: Στάνταρτ λευκό παρόμοιο του RAL™ 9016

Οι πολύσπαστες γκαραζόπορτες οροφής είναι ιδανικές για οικιακά γκαράζ μικρού και μεγάλου μεγέθους. Αποτελούν τις πιο εξελιγμένες γκαραζόπορτες συνδυάζοντας το πιο σύγχρονο design. Είναι διπλού τοιχώματος με μόνωση πολυουρεθάνης και λειτουργούν ηλεκτροκίνητα με τηλεχειρισμό, ενώ μετατρέπονται σε χειροκίνητες σε περίπτωση διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος. Οι πολύσπαστες γκαραζόπορτες οροφής αναδεικνύουν την αισθητική του σπιτιού σας, ενώ ικανοποιούν απαιτητικούς πελάτες!

Μονοκόμματες Οικιακές Γκαραζόπορτες Hormann

Μονοκόμματες Οικιακές Γκαραζόπορτες

  • Διαφορετικά σχέδια επένδυσης
  • Επένδυση από γνήσιο ξύλο ή επένδυση design από λακαρισμένο ξύλο με ένθετα διακοσμητικά στοιχεία από γυαλί και ανοξείδωτο χάλυβα
  • Βαμμένα σε ένα από 200 διαθέσιμα χρώματα RAL™
  • Στάνταρτ Χρώματα: Στάνταρτ λευκό παρόμοιο του RAL™ 9016

Οι μονοκόμματες γκαραζόπορτες οροφής που θα βρείτε σε εμάς, είναι οικονομικές αλλά ταυτόχρονα λειτουργικές, ποιοτικές, όμορφες και φοβερά αξιόπιστες. Κατασκευάζονται από λεπτό φύλλο γαλβανισμένης ατσαλολαμαρίνας ηλεκτροστατικής βαφής μονού τοιχώματος με κάθετες ραβδώσεις χωρίς πλαϊνό προφίλ.

Οι μονοκόμματες γκαραζόπορτες έχουν ελεγχθεί και πιστοποιηθεί σύμφωνα με τις υψηλές απαιτήσεις ασφαλείας του Ευρωπαϊκού Προτύπου 13241-1. Κατασκευασμένες με φιλικό στο χρήστη άνοιγμα και κλείσιμο.