Ρολά ασφαλείας για χώρους με ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις

L2IN

Προφίλ Ρολού L2in

 • Διπλό τοίχωμα λαμαρίνας
 • Γαλβανισμένη εν θερμώ λαμαρίνα
 • Πάχος υλικού: 0,4mm κάθε πλευρά
 • Αθόρυβη Λειτουργία
 • Θερμομόνωση και Ηχομόνωση
 • Το best seller για ρολό γκαραζόπορτας
 • Μεγάλη γκάμα χρωμάτων
 • Οδηγοί 7 και 13 εκατοστών

  Οδηγοί 7 και 13 εκατοστών με ειδικά στεγανωτικά λάστιχα (διαθέσιμα και με βουρτσάκι) που μειώνουν το θόρυβο κατά τη λειτουργία και τη διείσδυση του αέρα.

 • Ποδιά ρολού L2IN

  Πλαστικά τελειώματα στις άκρες του προφίλ από πολυαμίδιο που μειώνουν το θόρυβο και τη τριβή. Το τελευταίο προφίλ είναι ενισχυμένο ώστε να δίνει στο ρολλό μεγαλύτερη στιβαρότητα. Σε κάθε περίπτωση προσαρμόζεται ειδικό στεγανωτικό λάστιχο από PVC.

Ρολό διπλού τοιχώματος με μόνωση L2in

Κατασκευασμένο σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας, το ρολό ασφαλείας L2in κατασκευάζεται από διπλό τοίχωμα λαμαρίνας, πάχους 0,4mm για κάθε πλευρά, ενώ το εσωτερικό του ενισχύεται με μόνωση πολυουρεθάνης. Η μεγάλης πυκνότητας μόνωση πολυουρεθάνης στο εσωτερικό των τοιχωμάτων, βελτιώνει την θερμομόνωση αλλά και την ηχομόνωση του χώρου σας, ενώ παράλληλα συνεισφέρει στην στιβαρότητα της κατασκευής του ρολού. Η ύπαρξη ειδικών οριζοντίων νευρώσεων στη διατομή του προφίλ επιτυγχάνουν σημαντικά επίπεδα αντοχής, ενώ η ελαφρά κυρτή εσωτερική πλευρά για βελτιωμένο τύλιγμα στον άξονα, έχει αποδειχθεί η καλύτερη λύση για οικιακά ρολά γκαραζόπορτες, καθώς παρέχει ασφάλεια, μόνωση και αθόρυβη λειτουργία.

Ρολό ασφαλείας με μεγάλες απαιτήσεις σε μόνωση και αντοχή

Η ειδική διατομή του μοντέλου L2in εξασφαλίζει την αθόρυβη λειτουργία του ρολού κατά την διάρκεια ενεργοποίησης και λειτουργίας του προϊόντος. Το ρολό ασφαλείας L2in με μόνωση μπορεί επίσης να συνδυαστεί με διαφανή άθραυστα στοιχεία ή «ανοίγματα» για καλύτερη παρατήρηση του εξωτερικού χώρου αλλά και για τη διάχυση φυσικού φωτισμού στο εσωτερικό του χώρου σας. Διατίθεται σε προβαμένη ή πλαστικοποιημένη λαμαρίνα και όπως όλα τα ρολά ασφαλείας σε εξαιρετικά μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, διασφαλίζοντας πάντα, ένα άρτια αισθητικό αποτέλεσμα. Το κάτω μέρος του ρολού, το οποίο, εφάπτεται στο έδαφος, είναι ειδικά ενισχυμένο και στιβαρό για μεγαλύτερη προστασία, ενώ υπάρχει ενσωματωμένο λάστιχο για την καλύτερη εφαρμογή και στεγανότητα. Τα ρολά εφοδιάζονται με κουτί κάλυψης του μηχανισμού τους στο ίδιο χρώμα για καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

L105-2

Προφίλ Ρολού L105-2

 • Επίπεδη όψη
 • Διπλό τοίχωμα
 • Βιομηχανικό Ρολό
 • Γαλβανισμένη εν θερμώ λαμαρίνα
 • Πάχος υλικού: 0,6mm, 0,8mm, 1,0mm και 1,5mm
 • Κάλυψη ανοίγματος έως και 18 μέτρα
 • Πολύ στιβαρή κατασκευή
 • Μέγιστη αντοχή στην ανεμοπίεση
 • Οδηγός 13 εκατοστών

  Οδηγοί με ειδικά στεγανωτικά λάστιχα (διαθέσιμα και με βουρτσάκι) που μειώνουν τον θόρυβο κατά τη λειτουργία και τη διείσδυση του αέρα.

 • Ενισχυτικά αγκύρια L105-2

  Ενισχυτικά αγκύρια.

 • Μεταλλικά τελειώματα L105-2

  Μεταλλικά τελειώματα στις άκρες του προφίλ για αυξημένη στιβαρότητα.

Ρολό ασφαλείας κλειστού τύπου L105-2 με διπλό τοίχωμα

Το ρολό ασφαλείας κλειστού τύπου L105-2 κατασκευάζεται από διπλό τοίχωμα λαμαρίνας και είναι μια ιδιαίτερα στιβαρή κατασκευή, για να εγγυάται την ασφάλεια σας. Είναι ιδανικό για περιοχές με έντονη ανεμοπίεση και ακραία καιρικά φαινόμενα ενώ, μπορεί να καλύψει και τα μεγαλύτερα ανοίγματα. Η χρήση του είναι κυρίως για βαριές βιομηχανικές κατασκευές και για αυτό θεωρείται βιομηχανικό ρολό, καθώς μπορεί να καλύψει εξαιρετικά μεγάλες επιφάνειες, με διαστάσεις που μπορούν να φτάσουν μέχρι και τα 18 μέτρα σε πλάτος, ενώ οι μέσες τιμές αντοχής ανεμοπίεσης ξεπερνούν τα 80Kp/m².

Σχεδιασμός για χώρους με ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις

Το βιομηχανικό ρολό ασφαλείας διπλού τοιχώματος LIRITIS L105-2 κατασκευάζεται από γαλβανισμένη λαμαρίνα ενώ, φέρει ενισχυτικά στηρίγματα στα καίρια σημεία του σκελετού του. Υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης οδηγών ειδικής διαμόρφωσης, ώστε σε συνεργασία με τα αγκύρια που φέρει το ρολό στα άκρα του, να αυξάνουν την αντοχή του σε ισχυρή ανεμοπίεση σε σχέση με τα υπόλοιπα προϊόντα της αγοράς. Το κάτω μέρος του ρολού, το οποίο, εφάπτεται στο έδαφος, είναι ειδικά ενισχυμένο για μεγαλύτερη προστασία, ενώ υπάρχει ενσωματωμένο λάστιχο για την καλύτερη εφαρμογή και στεγανότητα του χώρου σας. Σε ειδικές απαιτήσεις θερμομόνωσης του ασφαλιζόμενου χώρου, τα προφίλ του ρολού ενισχύονται εσωτερικά με πολυουρεθάνη ή διογκωμένη πολυστερίνη έτσι ώστε, να παρέχει τη μέγιστη δυνατή μόνωση. Τα ρολά ασφαλείας διπλού τοιχώματος, διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και επιπλέον εφοδιάζονται με κουτί κάλυψης του μηχανισμού τους στο ίδιο χρώμα για καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

A100

Προφίλ Ρολού A100

 • Διπλό τοίχωμα Aλουμινίου
 • Πάχος υλικού: 1,5 mm κάθε πλευρά
 • Δυνατότητα Θερμομόνωσης
 • Αθόρυβη Λειτουργία
 • Ιδανικό για Βιομηχανική Χρήση
 • Μεγάλη γκάμα χρωμάτων
 • Οδηγοί 7 και 13 εκατοστών

  Οδηγοί 7 και 13 εκατοστών με ειδικά στεγανωτικά λάστιχα (διαθέσιμα και με βουρτσάκι) που μειώνουν το θόρυβο κατά τη λειτουργία και τη διείσδυση του αέρα.

 • Ποδιά ρολού L2IN & A100

  Πλαστικά τελειώματα στις άκρες του προφίλ από πολυαμίδιο που μειώνουν το θόρυβο και τη τριβή. Το τελευταίο προφίλ είναι ενισχυμένο ώστε να δίνει στο ρολό μεγαλύτερη στιβαρότητα. Σε κάθε περίπτωση προσαρμόζεται ειδικό στεγανωτικό λάστιχο από PVC.

Ρολό διπλού τοιχώματος αλουμινίου Α100

Ρολό κλειστού τύπου, κατασκευασμένο από προφίλ αλουμινίου διπλού τοιχώματος, ειδικά διελασμένο με σκοπό την επίτευξη άριστων αρθρώσεων. Τα διελασμένα προφίλ αλουμινίου που αρθρώνονται μεταξύ τους με την ίδια φιλοσοφία όπως τα προφίλ από γαλβανιζέ λαμαρίνα. Οι μεγαλύτερες κατασκευαστικές δυνατότητες που μας δίνει η διέλαση αλουμινίου επιτρέπει την δημιουργία καλύτερων αρθρώσεων που βοηθούν στην ομαλότερη και πιο αθόρυβη λειτουργία. Το πάχος του κάθε τοιχώματος είναι 1,5mm, ενώ του συνολικού προφίλ είναι 20mm, προσφέροντας πρωτόγνωρα επίπεδα προστασίας του χώρου σας. Επιπλέον, το προφίλ που εφάπτεται στο έδαφος είναι ειδικά σχεδιασμένο και φέρει ενισχύσεις σε διάφορα σημεία με σκοπό την στιβαρότητα του προϊόντος, ενώ παράλληλα ενσωματώνει λάστιχο για καλύτερη εφαρμογή και στεγανότητα.

Για απαιτήσεις αντοχής και πίεσης

Ο τύπος A100 ενδείκνυται κυρίως για μεσαίου και μεγάλου μεγέθους ρολά που έχουν ταυτόχρονα απαιτήσεις αντοχής και μόνωσης. Σε ειδικές απαιτήσεις θερμομόνωσης τα προφίλ του ρολού γεμίζονται με διογκωμένη πολυστερίνη. Στο προϊόν μπορεί να τοποθετηθούν διαφανή στοιχεία («τζαμάκια») με σκοπό τον φυσικό φωτισμό του εσωτερικού, αλλά και την καλύτερη παρατήρηση του εξωτερικού σας χώρου. Δίνεται η δυνατότητα επιλογής χειροκίνητης και ηλεκτροκίνητης λειτουργίας-ανάλογα με την συχνότητα της χρήσης και τις απαιτήσεις σας.

Ολοκληρωμένο σύστημα ρολών ασφαλείας

Η λειτουργία των ρολών σας μπορεί να γίνεται ηλεκτροκίνητα ή και χειροκίνητα, ανάλογα με τις απαιτήσεις σας και την συχνότητα χρήσης που θα έχει το ρολό. Όλα τα συστήματα ρολών ασφαλείας, ανάλογα με το είδος μηχανισμού λειτουργίας τους, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για οικιακή χρήση, από 10 έως 15 ανοιγοκλεισίματα την ημέρα ή και για απεριόριστη χρήση σε καταστήματα ή βιομηχανική χρήση. Κάθε σύστημα ρολών ασφαλείας αποτελείται από τα ακόλουθα εξαρτήματα: προφίλ ρολού, άξονας, κουρτίνα, οδηγούς, μηχανισμό κίνησης ρολού, κουτί κάλυψης μηχανισμού όπως και τα παρελκόμενα εξαρτήματα ασφαλείας της επιλογής σας.