Προστασία και Διαφάνεια
Δικτυωτά Ρολά από βέργες γαλβανισμένου σιδήρου

Ρολό 049

Δικτυωτό Ρολό Σιδήρου

Άνοιγμα: 17cm x 11,5cm

Ρολό 050

Δικτυωτό Ρολό Σιδήρου

Άνοιγμα: 10cm x 11cm

Ρολό 051

Δικτυωτό Ρολό Σιδήρου

Άνοιγμα: 7cm x 4,5cm

Ρολά ασφαλείας από βέργες γαλβανισμένου σιδήρου

Τα δικτυωτά ρολά ασφαλείας ανοικτού τύπου LIRITIS είναι κατάλληλα για κάθε είδους καταστήματα και επαγγελματικούς χώρους, που θέλουν να συνδυάσουν την ασφάλεια με την ευκολία προβολής των εμπορευμάτων τους. Διατίθενται σε τρία μεγέθη, το “μικρό μάτι”, το “μεσαίο μάτι” και το “μεγάλο μάτι” και αποτελούν αισθητικά τα πιο κλασικό και διαχρονικό σχέδιο ρολού. Τα δικτυωτά ρολά προσφέρουν τον μέγιστο δυνατό φωτισμό και αερισμό, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει τον χώρο σας. Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων ηλεκτροστατικής βαφής, για αντοχή στη διάβρωση και μακροζωία και επιπλέον εφοδιάζονται με κουτί κάλυψης του μηχανισμού τους στο ίδιο χρώμα για καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

Δικτυωτά ρολά ασφαλείας Liritis

Το προφίλ των δικτυωτών ρολών κατασκευάζονται από βέργες γαλβανισμένου σιδήρου Φ8mm κυκλικής διατομής, οι οποίες αφού διαμορφωθούν σε πρέσα ενώνονται μεταξύ τους με ισχυρούς συνδέσμους από γαλβανιζέ λαμαρίνα πάχους 1,5mm δημιουργώντας ανοίγματα σε μέγεθος που ποικίλει σύμφωνα με τις παραπάνω κατηγορίες. Τα άκρα της κουρτίνας συγκρατούνται από χαλύβδινα κανάλια οδηγών και κυλούν μέσα σε αυτά. Το τελευταίο μέρος του προφίλ του ρολού είναι ειδικά ενισχυμένο  για επιπλέον σταθερότητα και ανθεκτικότητα, ενώ ταυτόχρονα φέρει λάστιχο στο μέρος που εφάπτεται του εδάφους για επιπρόσθετη στεγανότητα.

Ολοκληρωμένο σύστημα ρολών ασφαλείας

Η λειτουργία των ρολών σας μπορεί να γίνεται ηλεκτροκίνητα ή και χειροκίνητα, ανάλογα με τις απαιτήσεις σας και την συχνότητα χρήσης που θα έχει το ρολό. Όλα τα συστήματα ρολών ασφαλείας, ανάλογα με το είδος μηχανισμού λειτουργίας τους, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για οικιακή χρήση, από 10 έως 15 ανοιγοκλεισίματα την ημέρα ή και για απεριόριστη βιομηχανική χρήση. Κάθε σύστημα ρολών ασφαλείας αποτελείται από τα ακόλουθα εξαρτήματα: προφίλ ρολού, άξονας, κουρτίνα, οδηγούς, μηχανισμό κίνησης ρολού, κουτί κάλυψης μηχανισμού όπως και τα παρελκόμενα εξαρτήματα ασφαλείας της επιλογής σας.