Γιατί να βάλω ρολό;

Όταν προκύψει η ανάγκη για προστασία της επιχείρησης ή της οικίας σας, θα χρειαστείτε ένα σύστημα ασφαλείας που να μπορείτε να εμπιστευτείτε σε κάθε περίπτωση.

Το παρακάτω άρθρο σας παρέχει πληροφορίες για τα ρολά LIRITIS και το πώς μπορούν να σας παρέχουν μεγάλη ασφάλεια για το χώρο σας.

Προστατεύοντας την επιχείρηση σας από βανδαλισμό ή κλοπή με ρολά, έχετε έναν ελκυστικό τρόπο φρούρησης. Με τα ρολά έχετε τη δυνατότητα να ασφαλίσετε την είσοδο, ενδιάμεσα χωρίσματα, δωμάτια αποθήκευσης, ντουλάπες κτλ.

Σας παραθέτουμε παραδείγματα επιχειρήσεων και το πώς χρησιμοποιούν τα ρολά LIRITIS.

  • Ένα μαγαζί λιανικής πώλησης με ρούχα χρησιμοποιεί ρολά ώστε να καλύπτει την τζαμαρία της εισόδου με μεγάλο δικτυωτό μάτι.
  • Ένα χρυσοχοείο χρησιμοποιεί αντίστοιχα για την κάλυψη της εισόδου, δικτυωτό μικρό μάτι ή διάτρητο ρολό εφόσον έχει προϊόντα μικρού μεγέθους που είναι επικίνδυνο να κλαπούν.
  • Ένα ιατρείο χρησιμοποιεί ρολό για να καλύψει το δωμάτιο αποθήκευσης των ιατρικών αναφορών.

Κάθε ρολό LIRITIS είναι μοναδικό και δημιουργείται σύμφωνα με τις διαστάσεις και τις ανάγκες σας. Ως συνήθως τα ρολά μπαίνουν εξωτερικά, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις μπαίνουν και εσωτερικά.

Οι τρόποι λειτουργίας του είναι είτε χειροκίνητα, είτε ηλεκτροκίνητα με μπουτόν ή τηλεχειρισμό. Τα ρολά δημιουργούνται είτε από βέργες σιδήρου, είτε από προφίλ λαμαρίνας ή αλουμινίου που είναι αρθρωμένα μεταξύ τους με τέτοιο τρόπο επιτρέποντας τους να κυλούν μέσα στους οδηγούς.

Όταν το ρολό LIRITIS κατεβαίνει ασφαλίζει είτε με τις κλειδαριές μόνο, όταν είναι χειροκίνητο, είτε από το μοτέρ όταν είναι ηλεκτροκίνητο, γεγονός που το κάνει σχεδόν αδιαπέραστο.

Τα ρολά LIRITIS θεωρούνται ο μέγιστος αποτρεπτικός παράγοντας για τους ανεπιθύμητους φιλοξενούμενους. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ένας διαρρήκτης που θα επιχειρήσει να εισβάλλει σε μια επιχείρηση ή οικία θα διαλέξει έναν εύκολο στόχο που δεν απαιτεί πολύ χρόνο «εργασίας».