Συχνές Ερωτήσεις

Όταν προκύψει η ανάγκη για προστασία της επιχείρησης ή της οικίας σας, θα χρειαστείτε ένα σύστημα ασφαλείας που να μπορείτε να εμπιστευτείτε σε κάθε περίπτωση. Διαβάστε περισσότερα.
Μπορείτε να σκεφτείτε ότι το να αγοράσετε ένα ρολό για το σπίτι ή την επιχείρηση σας είναι ένας απλός στόχος, αλλά δεν είναι. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές μορφές σε σχέδια και χρώματα ανάλογα με τη λειτουργία του ρολού. Οι συνήθεις απορίες είναι οι εξής: Τι είναι τα ρολά; Πως θα φαίνονται στο χώρο μου; Ποιος είναι αυτή τη περίοδο ο δημοφιλέστερος τύπος ρολού; Διαβάστε περισσότερα.
Για την διατήρηση των ρολών LIRITIS σε άριστη κατάσταση είναι απαραίτητο να υποβάλλονται σε περιοδικούς ελέγχους και συντηρήσεις. Διαβάστε περισσότερα.
Τα ηλεκτροκίνητα ρολά LIRITIS που είναι εφοδιασμένα με κεντρικό μοτέρ έχουν τη δυνατότητα χειροκίνησης, σε περίπτωση διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος, μέσω του συρματόσχοινου του μοτέρ. Το συρματόσχοινο αυτό οδηγείται είτε εσωτερικά του ανοίγματος σε μια πλαστική κουκουνάρα είτε εξωτερικά του ανοίγματος σε ένα μεταλλικό κουτί με κλειδί (blidoor). Διαβάστε περισσότερα.
Τα ηλεκτροκίνητα ρολά LIRITIS που είναι εφοδιασμένα με πλαϊνό μοτέρ έχουν την δυνατότητα χειροκίνησης, με την βοήθεια μανιβέλας ή με την βοήθεια αλυσίδας. Στην περίπτωση όπου η χειροκίνηση γίνεται με την βοήθεια μανιβέλας, τοποθετούμε την μανιβέλα στην ειδική υποδοχή που έχει το μοτέρ και αρχίζουμε να γυρνάμε την μανιβέλα του μοτέρ οπότε το ρολό αρχίζει να κινείται σιγά-σιγά. Διαβάστε περισσότερα.