Εταιρία

Η έκθεσηΗ εταιρία Chrisafis  ιδρύθηκε το 2008 και αποτελεί άμεσο πάροχο προϊόντων της εταιρία της LIRITIS, η οποία υπήρξε πρωτοπόρα από το 1955 στην κατασκευή ρολών και αυτοματοποιημένων θυρών.

Η ΛΥΡΙΤΗΣ ΑΕ υπήρξε καινοτόμος στην κατασκευή μεταλλικών ρολών ασφαλείας. Μάλιστα, εισήγαγε το διάτρητο ρολό που συνδυάζει τη μέγιστη ασφάλεια με την υψηλή διαφάνεια.

Η εταιρία είναι εξουσιοδοτημένος πάροχος υπηρεσιών σε ότι αφορά την προμήθεια, τις επισκευές και συντηρήσεις των προϊόντων LIRITIS.

Ρολά στο εργοστάσιο LIRITISΧάρη στους ανθρώπους μας με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο και στην συνεργασία με αξιόπιστους προμηθευτές προσφέρουμε προϊόντα υψηλών προδιαγραφών και μία μεγάλη ποικιλία από ρολά για την οικία, ρολά ασφαλείας καταστημάτων κλειστού ή ανοιχτού τύπου και βιομηχανικά ρολά πολύ μεγάλων διαστάσεων.

Αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι η ποιότητα και ασφάλεια των προϊόντων μας διαθέτοντας πιστοποιημένα προϊόντα  κατά CE, ελεγμένο από αγγλικούς φορείς πιστοποιήσεων και πιστοποιήσεις ISO 14001 : 2004, ISO 9001 : 2018 στη παροχή των υπηρεσιών μας. Η επιλογή των προϊόντων μας και η κατασκευή αυτών έχει γίνει ύστερα από έρευνα κ μελέτη από εξειδικευμένο τμήμα R&D.

Ρολά στην έκθεση

Στόχος μας είναι να παρέχουμε το καλύτερο δυνατό προϊόν και υπηρεσία, προσαρμοσμένα στις ανάγκες του κάθε πελάτη ώστε να είναι πλήρως ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα.

Για αυτό προσφέρουμε προϊόντα ασφαλείας, σε συνδυασμό με επιπλέον εξαρτήματα ώστε να παρέχουμε ένα προϊόν πρακτικά αδιάρρηκτο, καθώς και πλήρη γκάμα προϊόντων που μπορεί να καλύψει πλήρως τις ανάγκες μιας βιομηχανίας.

Σας καλούμε να δείτε τα προϊόντα μας στην νέα μας έκθεση επί της Εθνάρχου Μακαρίου 30 στο Περιστέρι.

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία, δωρεάν επιμέτρηση και έκδοση οικονομικής προσφοράς ώστε να επιλέξετε το κατάλληλο προϊόν που ικανοποιεί τις απαιτήσεις σας. Οι τεχνικοί μας θα σας βοηθήσουν παρουσιάζοντας όλες τις παραμέτρους των διαθέσιμων επιλογών.